Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با همکاری سازمان­ها و نهادهای دولتی و غیردولتی اولین جشنواره "ترویج علم در پایان­نامه­های دانشجویی" را برگزار می­کند. این جشنواره با محوریت "پایان‌­نامه‌­های دانشجویی به زبان ساده" آماده دریافت آثار دانشجویان است.

اهداف جشنواره:

معرفی عمومی فرهنگ کاستن از شکاف میان مردم و علم‌ورزان

جلب توجه دانشگاهیان و دانشجویان به چالش‌های پیش روی کشور و تشویق آنان به بررسی این چالش‌ها در پایان‌نامه‌های دانشجویی

تشویق دانشگاهیان به برقراری ارتباط مستقیم‌تر با مردم

2. ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به نقل از ایرنا، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با اشاره به تغییر مفهوم ترویج علم در چهار دهه اخیر در جهان گفت: نهادهای غیردولتی و رسانه ها نقش مهمی در ترویج علم دارند.

3. ۲۰ مرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

همزمان با زادروز امین جامعه‌شناسی ایران، زنده یاد دکتر سید محمدامین قانعی‌راد؛ از مستند بیوگرافی ایشان رونمایی می‌شود.

مستند بیوگرافی «محمدِ امین» روایتی است از زندگی استاد برجسته جامعه شناسی ایران، زنده یاد دکتر محمد امین قانعی راد به روایت خودش.
    این مستند تلاش می‌کند سیر تحول و رشدِ کودک بازیگوشی از اهالی کهریزک را تا کرسی استادی و نویسندگی به تصویر بکشد.

ورود برای علاقمندان، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران آزاد می‌باشد.

زمان: چهارشنبه ۲۴ مرداد ساعت ۱۸:۳۰
    مکان: بزرگراه شهید گمنام، ابتدای بزرگراه کردستان، تالار ایوان شمس.

4. ۲ مرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

دومین نشست در جهت تدوین اسناد راهبردی توسعه علم، فناوری و نوآوری ۱۰ استان منتخب کشور روز دو‌شنبه ۲۵ تیرماه ۱۳۹۷ با حضور دکتر ناصر باقری‌مقدم، معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مهندس مصطفی کاظمی، معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف، کارشناسان شبکه ملی سیاست‌پژوهشی مرکز و نمایندگانی از دانشگاه شریف، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تربیت مدرس و مرکز مطالعات ریاست جمهوری در مرکز برگزار شد.

5. ۲۷ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم چهلمین روز درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی، روز سه‌شنبه ۲۶ تیرماه ۱۳۹۷ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد.

6. ۲۷ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

اولین جلسه هیأت تحریریه نشریه رهیافت در سال ۱۳۹۷، روز یکشنبه ۲۴ تیرماه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. در این نشست دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز، به عنوان مدیرمسئول مجله و دکتر اکرم قدیمی، دکتر هادی خانیکی، دکتر مقصود فراستخواه، دکتر فریده عصاره، دکتر محمدرضا حسینی بهشتی و دکتر صالحی عمران به عنوان اعضای هیأت تحریریه حضور داشتند.

در ابتدای این نشست، دکتر احمدی، ضمن خیر مقدم به حضار گفت: شروع نشست را با یادی از دکتر قانعی‌راد، سردبیر مجله، و ذکر صلوات و فاتحه آغاز می‌کنیم.

7. ۲۶ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

اولین نشست کارگروه تخصصی برق و تجدیدپذیر در راستای تدوین سند ملی علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان انرژی، روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۷ با حضور مدیران و متخصصان دستگاه‌های مختلف همچون وزارت نیرو (مهندس نمازی، دکتر دودابی‌نژاد، دکتر فرمد، مهندس رضایی، دکتر تقوایی و دکتر خطیبی)، پژوهشگاه نیرو (مهندس مرجانمهر و دکتر احسانیان)، وزارت صنعت، معدن و تجارت (مهندس میرنژاد) و نمایندگان دانشگاه‌های برتر کشور (دکتر واعظ زاده، دکتر خالوزاده و دکتر شهرتاش) برگزار شد.

8. ۲۴ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

نشست بررسی کارنامه علمی دکتر محمدامین قانعی‌راد روز سه‌شنبه ۱۹ تیرماه ۱۳۹۷ در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد. در این مراسم دکتر مصطفی مهرآئین، عضو هیأت علمی گروه علم و جامعه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و همکار آن مرحوم، دکتر سیدمحمدرضا حسینی بهشتی، دکتر غلامرضا ذاکرصالحی، دکتر نعمت‌الله فاضلی، دکتر مقصود فراستخواه، دکتر محمدسالار کسرایی، دکتر سید آیت‌الله میرزایی، دکتر حسین میرزایی، دکتر سیدجواد میری و دکتر مالک شجاعی جشوقانی حضورداشتند و هر یک از آنها راجع به یک اثر مرحوم قانعی‌راد سخنرانی کرد.

9. ۲۴ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع می‌رساند مراسم چهلمین روز ارتحال استاد فقید و عالیقدر حوزه و دانشگاه، حجت‌السلام و المسلمین دکتر احمد احمدی (طاب ثراه)، روز سه‌شنبه ۲۶ تیرماه ۱۳۹۷، با حضور وزیر محترم علوم، دکتر منصور غلامی، در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

10. ۲۰ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با همکاری سازمان­ها و نهادهای دولتی و غیردولتی اولین جشنواره "ترویج علم در پایان­نامه­های دانشجویی" را برگزار می­کند. این جشنواره با محوریت "پایان­نامه­های دانشجویی به زبان ساده" آماده دریافت آثار دانشجویان است.

اهداف جشنواره:

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک