Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۲ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، این مركز سومين دوره جشنواره "ترويج علم در پایان نامه های دانشجويي" به منظور ساده سازي مفـاهيم تخصصي براي عموم مردم را با همكاري سازمانها و نهادهاي دولتي، برگزار ميكند.

اهداف جشنواره:

2. ۲۱ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی زمان مند سازی تجربه ها: نقطه تقاطع روان درمانی و آینده پژوهی از سلسله نشست های تخصصی آینده پژوهی به همت گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور روز شنبه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۶ برگزار گردید.

3. ۲۱ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

دومین نشست نقد و بررسی پیش‌نویس سند "دانشگاه ارزش‌آفرین (جامعه محور یا کارآفرین)" روز شنبه ۲۰ مهرماه ۹۸ با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز، دکتر محمدجواد رسائی، رییس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر خسرو پیری، سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، دکتر احمدرضا بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد (تماس اینترنتی)، دکتر بهزاد سلطانی، عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان، دکتر بهروز زارعی، عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، دکتر امامی، عضو هیات علمی دانشگاه سهند تبریز، دکتر رضا نقی زاده، دکتر مژگان سمندرعلی اشتهاردی، دکتر

4. ۲۱ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی دانشگاه کارآفرین از نظر تا عمل روز شنبه ۲۰ مهرماه با سخنرانی دکتر بهزاد سلطانی، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و دکتر بهروز زارعی، عضو هیات علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در این مرکز برگزار شد.

5. ۱۷ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در راستای انجام پروژه تدوين برنامه راهبردی توسعه علم، فناوری و نوآوری ده استان منتخب، جلسه ای با تمرکز بر استان بوشهر روز سه شنبه ۱۶ مهرماه به میزبانی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

6. ۱۷ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز چهارشنبه ۱۷ مهرماه دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر محمدجواد دهقانی رئيس مرکز منطقه‌اي اطلاع رساني علوم و فناوري و سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) با هدف ايجاد چارچوب همکاري مشترک ميان سه مجموعه در خصوص منابع اطلاعاتي، ظرفيت ها و فرصت هاي پژوهشي، مطالعاتي و تخصصي و همچنين بهره مندي متقابل از توانايي ها و امکانات يکديگر تفاهم نامه همکاری به مدت ۳ سال امضاء کردند.

7. ۱۶ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، به همت گروه آینده اندیشی این مرکز نشست تخصصی زمان مند سازی تجربه ها: نقطه تقاطع روان درمانی و آینده پژوهی برگزار میشود.

این نشست با سخنرانی دکتر فرنوش صفوی فر، روانپزشک و فلوشیپ روان درمانی اندیشگاه سرو روز شنبه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۶ الی ۱۸ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

حضور در این نشست  برای عموم رایگان و آزاد است

8. ۱۶ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی دانشگاه کارآفرین از نظر تا عمل روز شنبه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۰ الی ۱۲ در این مرکز برگزار می گردد. دکتر بهزاد سلطانی، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و دکتر بهروز زارعی، عضو هیات علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران سخنرانان این نشست می باشند.

علاقه مندان می توانند در صورت عدم حضور از طریق آدرس اینستاگرام مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به نشانی NRISP به صورت آنلاین در این نشست شرکت کنند.

9. ۱۶ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به همراهی جمعی از مدیران و معاونین این مرکز روز یکشنبه ۱۴ مهر از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی بازدید کردند.

10. ۱۵ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گروه حقوق و اخلاق علم و فناوری و گروه سیاست علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور جلسه نقد و بررسی کتاب اخلاق علم در علوم اجتماعی ایران، اثر سید آیت الله میرزایی را برگزار می کند.
    این نشست با حضور سید سپهر قاضی نوری، عباس کاظمی و مصطفی مهرآیین روز یکشنبه ۲۱ مهر ساعت ۱۶ تا ۱۸ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک