Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۲ مهر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

دکتر مصطفی مهرآئین، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز سه شنبه هجدهم مهرماه در یک سخنرانی علمی با موضوع "روایت و آینده" در مرکز مطالعات فرهنگستان علوم داشت.

2. ۲۰ مهر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، اولین کارگاه از مجموعه کارگاه های آموزش علوم با عنوان "علم و واژگان علمی"، روز نوزدهم مهرماه ۱۳۹۶ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. مدرس این دوره، دکتر منصور وصالی، استاد فیزیک و عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجایی بود و شرکت کنندگان آن، معلمان دوره ابتدایی و پژوهش سرای دانش آموزی جوان منطقه ۵، دبیران علوم تجربی دوره اول متوسطه و دبیران علوم پایه دوم متوسطه هستند.

3. ۱۲ مهر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، گردهمایی سازمان ها و نهادهای فعال در حوزه ترویج علم با هدف شناسایی وضعیت موجود نهادهای فعال و هم افزایی میان آنها برگزار می شود.

این نشست در روز سه شنبه مورخ ۲۵ مهر ماه و در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد.

4. ۲۹ شهريور ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی، دکتر حمید کاظمی، سرپرست مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر ناصر باقری مقدم، عضو هیأت علمی مرکز را به سمت معاون پژوهش و فنّاوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب کرد. در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر باقری مقدم

باسلام

نظر به دانش، تجربه و سوابق ارزنده کاری جنابعالی و به موجب این حکم از این تاریخ به سمت «معاون پژوهش و فنّاوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» منصوب می شوید. اطمینان کامل دارم که تعهد، دانش و تجربیات ارزنده جنابعالی شمار را در شناخت همه جانبه موضوعات حیطه فعالیت به منظور سازماندهی علمی و اجرایی مجموعه مدد خواهد نمود.

5. ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

دکتر ناصر باقری ‌مقدم عضو هیات علمی و سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در مطلبی که در شماره مورخ ۱۳۹۶/۰۶/۱۲ روزنامه دنیای اقتصادی تحت عنوان «ضرورت اصلاحات ساختاری» منتشر کرده آورده است: انجام تحقیقات کاربردی و توسعه فناوری یکی از راهکارهای اصلی ارتباط با صنعت است. در واقع تا زمانی که دانشگاه و مراکز تحقیقاتی به نیازهای اصلی کشور به‌صورت کارآ پاسخ ندهند، نمی‌توان انتظار تعاملی اثربخش بین صنعت و دانشگاه را داشت.اما انجام تحقیقات کاربردی که منجر به توسعه فناوری و نوآوری یا حل مشکلات کشور شود نیاز به زیرساخت‌های ویژه‌ای در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور دارد.

6. ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز سیزدهم شهریور ماه ۱۳۹۶، میزبان نشست "نظارت فراگیر و حریم خصوصی" و پیش ‌همایش کنگره بین المللی اخلاق در علوم و فناوری بود که به اهتمام انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری در تاریخ سیزده تا هفدهم آذرماه ۱۳۹۶ در مرکز همایش های کتابخانه ملی برگزار خواهد شد. در این نشست که علاوه بر افراد علاقمند به این حوزه، اعضای انجمن ایرانی اخلاق علم و فناوری نیز حضور داشتند، فیلم "شهروندچهار" یا Citizenfour نیز جهت تحلیل و گفتگو به نمایش کامل درآمد.

7. ۸ شهريور ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست پیش همایش کنگره اخلاق در علوم و فناوری توسط گروه پژوهشی اخلاق علم و فناوری این مرکز در تاریخ دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ از ساعت ۱۶ الی ۱۹.۳۰ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور سالن همکف برگزار خواهد شد. در این نشست که با نمایش کامل فیلم «شهروندچهار» و تحلیل و گفتگو پیرامون آن همراه خواهد بود؛ دکتر احسان شمسی گوشکی، دکتر علیرضا ثقه الاسلام و دکتر حنیف شمیم حضور خواهند داشت.

شایان ذکر است کنگره بین المللی اخلاق در علوم و فناوری به اهتمام انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری از تاریخ ۱۳ الی ۱۷ آذرماه برگزار می شود.

8. ۴ شهريور ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

عصر روز دوم شهریور ماه ۱۳۹۶، اولین جلسه "تدوین اسناد راهبردی توسعه علم، فناوری و نوآوری ۱۰ استان کشور" با هدف ارائه چارچوب مفهومی و متدولوژی انجام کار، با حضور دکتر ناصر باقری‌مقدم، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و عضو هیئت علمی این مرکز، دکتر یونس محمدی سرپرست گروه علم و نوآوری مرکز شبکه ملی سیاست پژوهی علم، فناوری و نوآوری و تعدادی از مدیران گروه های پژوهشی مرکز، نمایندگان ادارات کل معاونت پژوهش و فناوری وزرات علوم،تحقیقات و فناوری، دبیرخانه شورای عالی عتف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

9. ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

دومین نشست ترویج علم در ایران با عنوان «پیشینه و رویکرد ترویج علم» چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه با حضور، خانم دکتر اکرم قدیمی، دانشیار مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر حسین شیخ رضائی و جمعی از کارشناسان این حوزه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، خانم دکتر اکرم قدیمی ضمن اشاره به پیشینه و رویکردهای ترویج علم، اظهار داشت: ترویج علم با عمومی­سازی علم، انتقال دانش و آگاهی یک متخصص به جامعه غیرمتخصص است.

دکتر قدیمی افزود: به اعتقاد پوپر، علم پدیده­ای بیولوژیک است که از شناخت پیش­آگاهانه نشأت می­گیرد و علم را استمرار چشمگیر شناخت و عقل سلیم می­داند.

10. ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

مراسم نهایی اولین دوره جایزه زنان در علم، روز شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ در سالن قلم کتابخانه ملی، به همت وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سازمان سنجش آموزش کشور، انجمن ترویج علم ایران، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک