Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۶ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری اولین نشست تخصصی ملی در حوزه آلتمتریکس با عنوان "بررسی شاخص ‏های سنتی و نوین ارزیابی علم، فناوری و نوآوری با تأکید بر آلتمتریکس" روز دوشنبه ۲۷ آذرماه سال جاری از ساعت ۱۵-۱۸ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می شود.

2. ۲۶ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

نشست بخش علم و فناوری کنفرانس "حکمرانی و سیاستگذاری عمومی"، روز دوشنبه بیستم آذر ماه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. در این نشست که دکتر ناصر باقری‌مقدم، معاون پژوهش و فناوری مرکز، دکتر حمیدرضا امیری‌نیا، مشاور بین الملل در امور فناوری دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر امیر ناظمی اشنی، مدیر گروه‌ پژوهشی آینده‌اندیشی مرکز، دکتر محمد نقی‌زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر رضا نقی‌زاده، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی سیاست علم مرکز حضور داشتند، مباحثی چون، موضوع دو پنل بخش علم و فناوری این کنفرانس و اعضای این پنل‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

3. ۲۳ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر المیرا جنوی، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی علم‌سنجی و دکتر بهروز شاهمرادی، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی اقتصاد علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در کارگاه علم‌سنجی با موضوع شاخص پیچیدگی علمی به عنوان رویکردی نوین در سنجش جایگاه علمی کشورها که عصر روز بیست و یکم آذر ماه ۹۶ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد، سخنرانی کردند.

4. ۲۲ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

دکتر وحید احمدی، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در اولین نشست سیاستی مشترک با سازمان بین‌المللی مالکیت فکری سخنرانی کرد. این نشست روز بیست و یکم آذرماه ۹۶ با محوریت "جایگاه ایران در شاخص جهانی نوآوری" و "نوآوری به مثابه توسعه متوازن علم و فناوری با اقتصاد و صنعت" و به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.

5. ۱۸ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، اولین کنفرانس حکمرانی و سیاست گذاری عمومی در تاریخ ۱۳ و ۱۴ دی ماه سال جاری در سال همایش های صداوسیما برگزار می شود. محورهای کنفرانس حکمرانی و سیاست گذاری عمومی در دو حوزه سیاست‌گذاری در عمل و تئوری و ساختارهای سیاستگذاری با محوریت تنظیم‌گری الگوی حکمرانی ملی  تنظیم شده است.

6. ۱۲ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در نشست بررسی اهداف شبکه ملی سیاست‌پژوهی علم و فناوری که روز یازدهم آذر ماه ۱۳۹۶ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی مرکز و دیگر صاحبنظران این حوزه برگزار شد، دکتر وحید احمدی، رئیس مرکز، با اشاره به اهمیت فراوان شکل‌گیری این شبکه در کشور گفت: بین بخش نظریه‌پردازی و سیاست‌گذاری باید ارتباط مستقیم وجود داشته باشد تا از ظرفیت های شبکه ملی در کشور به خوبی استفاده شود.

7. ۱۱ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در مراسم سومین ‌دوره کتاب سال اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های سراسر کشور (نشان دهخدا) در حوزه علوم انسانی، کتاب "پیمایش علم و جامعه؛ تجربه جهانی و اجرای نسخه ایرانی"، اثر دکتر محمدامین قانعی‌راد عضو هیأت علمی مرکز، شایسته تقدیر شناخته شد و نشان دهخدا به ایشان اهدا شد.

8. ۵ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، یکشنبه (۵ آذر ماه) با حضور دکتر وحید احمدی، دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس همایش و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و جمعی از مدیران حوزه فناوری اطلاعات در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد برگزار شد.

9. ۱ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی، با رویکرد انرژی، ایمنی و محیط زیست در تاریخ های ۱۰ و ۱۱ بهمن ماه امسال با همکاری دانشگاه شهید بهشتی در مرکز همایش های این دانشگاه و با حمایت معنوی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می گردد. اهداف و محورهای این کنفرانس عبارت است از:

10. ۲۷ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر منصور غلامی وزیر علوم  در حکمی "دکتر مسعود برومند" را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. متن کامل این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مسعود برومند

سلام علیکم،

با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه علم و فناوری به موجب این حکم به سمت معاون پژوهش و فناوری منصوب می شوید.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک