Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲ مهر ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی بین المللی سازی موسسات پژوهشی در ایران: بررسی فرآیندها و چشم اندازها با سخنرانی دکتر مریم صنیع اجلال، عضو هیات علمی مرکز برگزار شد.

2. ۲ مهر ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، پانزدهمین جلسه شورای راهبری بازنگری سیاست‌های کلی انرژی با موضوع بررسی و جمع‌بندی رویکرد کلان در تدوین پیش‌نویس سیاست‌های کلی انرژی به میزبانی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

3. ۱ مهر ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

در ادامه سلسله نشست های آنلاین مرکز،‌ نشست مجازی "علم، اخلاق و سیاست علم" با سخنرانی دکتر شقاقی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی  روز دو شنبه ۳۱ شهریور ماه ۹۹ برگزار شد.

4. ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، یکصد و سیزدهمین جلسه شورای مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حضور رییس، معاون پژوهش و فناوری، اعضای خارجی شورا و مدیران گروههای پژوهشی مرکز برگزار شد.
    در این جلسه طرح های خاتمه یافته، تمدید قرارداد برخی از طرح های پژوهشی و شرایط برگزاری کارگاه یک روزه اخلاق پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.

5. ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی مقدمه ای بر الگوی شکل گیری بوم سازگان کسب و کارهای فراگیر آینده با سخنرانی دکتر سحر کوثری عضو هیات علمی این مرکز برگزار شد.
    در این نشست مجازی دکتر کوثری در ابتدا به مقایسه تفاوت زیست بوم و بوم سازگان پرداخت و تاکید کرد: بوم سازگان و نظام نوآوری تفاوت هایی دارد. وی در ادامه اظهار کرد: بوم سازگان حداکثر توان مقابله با عدم قطعیت های ناشی از بازار، کاربرد و  تقاضا و بیشترین قابلیت همکاری را در میان شرکا فراهم میکند. وی از خودسازماندهی، نوآیندی، هم تکاملی و سازگاری به عنوان ویژگی های اصلی بوم سازگان نام برد.

6. ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی بین المللی سازی موسسات پژوهشی در ایران؛ بررسی فرآینده ها و چشم انداز با سخنرانی دکتر مریم صنیع اجلال، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می شود.

زمان: سه شنبه ۱ مهرماه ۱۳۹۹

علاقه مندان میتوانند از طریق آدرس https://www.skyroom.online/ch/nrisp.ac.ir/farayand در این نشست شرکت نمایند.

7. ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی "علم، اخلاق و سیاست علم " روز دوشنبه ۳۱ شهریور ماه ۹۹، از ساعت ۱۰ با سخنرانی " دکتر مهدی شقاقی "، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
    علاقه مندان میتوانند از طریق لینک زیر در این نشست شرکت نمایند:

www.skyroom.online/ch/nrisp.ac.ir/elm

8. ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

در ادامه سلسله نشست های آنلاین مرکز،‌ نشست مجازی " کنسرسیوم سنجش و ارزیابی علم، فناوری و نوآوری در ایران: مسائل و راهکارها " با سخنرانی دکتر پریسا علیزاده، سرپرست معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی سرپرست گروه علم سنجی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر المیرا جنوی عضو هیات علمی این مرکز روز سه شنبه ۲۵ شهریور ماه ۹۹ برگزار شد.

9. ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی نقد فیلم Elysium  از دیدگاه آینده پژوهی برگزار شد.

10. ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی مقدمه ای بر الگوی شکل گیری بوم سازگان کسب و کارهای فراگیر آینده روز شنبه ۲۹ شهریور ماه  ساعت ۱۱ برگزار میشود.
    سخنران: دکتر سحر کوثری، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
    علاقه مندان میتوانند از طریق لینک زیر در این نشست شرکت نمایند:

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک