Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۹ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به استحضار می‌رساند روز دوشنبه مورخ ۳۰ مهرماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۹ الی ۲۱، دفاع دانشجوی دکتری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در رشته سیاست‌گذاری علم و فناوری، ابوالفضل آداب، با حضور اعضای هیأت داوران داخلی، دکتر آرش موسوی و دکتر حمید کاظمی و خارجی،  دکتر فرناز برزین‌پور و دکتر علیرضا حسن‌زاده و استاد مشاور، دکتر حمیدرضا شاهوردی و استاد راهنما، دکتر سپهر قاضی نوری، در محل سالن جلسات مرکز برگزار خواهد شد.خواهشمنداست از طریق سایت و کانال مرکز اطلاع رسانی شود.

عنوان رساله وی "ارائه چارچوبی نظام‌مند برای سیاست‌گذاری ارتقا زنجیره ارزش صنعت فولاد ایران" است.

2. ۲۹ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

اولین جلسه همکاری و هماهنگی برای امور سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی میان سه مجموعه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه علمی، روز چهارشنبه ۲۵ مهرماه ۱۳۹۷ با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر نسرین نورشاهی، رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و دکتر حسین میرزایی، رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه علمی، در مرکز برگزار شد.

3. ۲۵ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، طی دیداری که دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز، با دکتر محمدرضا عارف، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، داشت، تاریخچه مرکز، مأموریت و حوزه‌های فعالیت‌ آن در سطح داخلی و ملی تشریح شد.

در این دیدار که به منظور گفتگو در راستای حمایت بیشتر از مرکز صورت گرفت، دکتر عارف در ابتدا از این دیدار ابراز خوشحالی و از مجموعه فعالیت‌های مرکز قدردانی کرد.

4. ۲۴ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

روش­‌شناسی تدوین اسناد ملی فناوری‌­های راهبردی که توسط مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور تدوین شده و در شورای عالی عتف به تصویب رسیده است، پس از اجرا در بیش از ۵۰ سند نقشه راه فناوری ملی، به همت دکتر ناصر باقری­‌مقدم، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و همکارانش که روش­‌شناسی ابداعی فوق‌­الذکر را پیش از این تدوین کردند، در قالب کتاب روانه بازار شد.

محتوای این کتاب در قالب سه بخش، پیش روی کارشناسان علمی و دستگاه‌­های اجرایی قرار دارد.

5. ۲۴ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

سید مسلم موسوی درچه، دانش‌آموخته رشته سیاست‌گذاری علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز یکشنبه ۲۲ مهرماه ۱۳۹۷ از رساله دکتری خود با عنوان "تبیین چارچوب حکمرانی گذار فناورانه در ایران، مطالعه موردی: حوزه‌های فناورانه انرژی بادی و خورشیدی" دفاع کرد.

6. ۲۳ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طی حکمی دکتر امیر ناظمی اشنی را به عنوان معاون وزیر و رئیس جدید سازمان فناوری اطلاعات منصوب کرد.

در حکمی که به همین منظور از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صادر شده، آمده است:

7. ۲۲ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

سردار دکتر حسین دهقان، مشاور فرماندهی کل قوا در حوزه صنایع دفاعی، روز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۳۹۷ از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور بازدید کرد و در نشستی با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز، دکتر ناصر باقری‌مقدم، معاون پژوهش و فناوری، دکتر ناصرعلی عظیمی، معاون توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی، دکتر رضا نقی‌زاده، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی سیاست علم مرکز و دکتر خسرو پیری، مشاور رئیس، در رابطه با فعالیت‌های مرکز به گفتگو پرداخت.

8. ۲۲ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

نشست نقد و بررسی کتاب "نگاه انتقادی به دانشگاه هاروارد" نوشته هری لویس و با ترجمه دکتر مرتضی مردیها، روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه ۱۳۹۷ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

در این مراسم دکتر مردیها، دکتر مصطفی مهرآئین، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی علم و جامعه مرکز، دکتر منصور وصالی، استادیار گروه فیزیک دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دکتر اکرم قدیمی، مدیر گروه پژوهشی ترویج علم مرکز و برخی دیگر از اعضای هیأت علمی مرکز و علاقمندان به این حوزه حضور داشتند.

9. ۱۸ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به استحضار می‌رساند روز یکشنبه مورخ ۲۲ مهرماه ۱۳۹۷، دفاع دانشجوی دکتری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در رشته سیاست‌گذاری علم و فناوری، سید مسلم موسوی درچه، ساعت ۱۴ الی ۱۶، با حضور اعضای هیأت داوران داخلی، دکتر امیر ناظمی و دکتر آرش موسوی و خارجی، دکتر مهدی محمدی و دکتر بوشهری و استاد مشاور، دکتر ناصر باقری‌مقدم و استاد راهنما، دکتر بهروز شاهمرادی، در محل سالن جلسات مرکز برگزار خواهد شد.

عنوان رساله وی "تبیین حکمرانی گذار فناورانه در ایران، مطالعه موردی: حوزه های فناورانه انرژی بادی و خورشیدی" است.

10. ۱۷ مهر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به نقل از ایسنا، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور از تدوین برنامه‌ای برای انعکاس اخبار دستاوردهای علمی دانشگاه‌ها در این مرکز خبر داد و تاکید کرد: حوزه‌های ارتباط دانشگاه‌ها با مردم و کار روابط عمومی‌ها کار بسیار سختی است، باید به این مهم علمی و حرفه‌ای نگاه و یک توفان فکری ایجاد کنیم تا بتوانیم به نقطه مطلوب در این حوزه برسیم.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک