Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

دومین نشست ترویج علم در ایران با عنوان «پیشینه و رویکرد ترویج علم» چهارشنبه ۲۵ مرداد ماه با حضور، خانم دکتر اکرم قدیمی، دانشیار مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر حسین شیخ رضائی و جمعی از کارشناسان این حوزه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، خانم دکتر اکرم قدیمی ضمن اشاره به پیشینه و رویکردهای ترویج علم، اظهار داشت: ترویج علم با عمومی­سازی علم، انتقال دانش و آگاهی یک متخصص به جامعه غیرمتخصص است.

دکتر قدیمی افزود: به اعتقاد پوپر، علم پدیده­ای بیولوژیک است که از شناخت پیش­آگاهانه نشأت می­گیرد و علم را استمرار چشمگیر شناخت و عقل سلیم می­داند.

2. ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

مراسم نهایی اولین دوره جایزه زنان در علم، روز شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ در سالن قلم کتابخانه ملی، به همت وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سازمان سنجش آموزش کشور، انجمن ترویج علم ایران، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد.

3. ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
    • admin
    • ۰ دیدگاه

بدین وسیله به اطلاع می رساند متقاضیان جذب هیأت علمی در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور می بایست مطابق جدول زمانبندی ذیل در روز دوشنبه مورخ ۳۰ مرداد ماه سال ۱۳۹۶ به آدرس: تهران- میدان ونک- خیابان ملاصدرا- خیابان شیرازی جنوبی-خیابان سهیل- شماره ۹- سالن جلسات طبقه همکف مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است حضور افراد ۳۰ دقیقه قبل از ساعت اعلام شده به منظور تطابق مدارک در محل ضروری است.

مدارك مورد نیاز جهت حضور در مصاحبه

4. ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

از زمان پایان عصر استعمار، کشورهای آفریقایی همواره از فاصله خود با استعمارگران سابق در حیطه تکنولوژی رنج برده و در پر کردن این شکاف ناتوان نشان داده اند.

شورای تجارت و توسعه سازمان ملل در گزارش جدید خود با موضوع تکنولوژی و نوآوری نشان می دهد کشورهای آفریقایی تنها ۰.۳ درصد از کل صادرات جهان را در زمینه تکنولوژی های پیشرفته به خود اختصاص می دهند. بر مبنای همین گزارش، آفریقایی ها کمترین رشد را در حیطه تکنولوژی در مقایسه با سایر مناطق جهان دارند.

5. ۲۴ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

در رویداد جایزه زنان در علم که روز شنبه ۲۸ مرداد در تهران برگزار می­شود از زنان نخبه علمی ایران تجلیل خواهد شد.

این خبر در نشست خبری اولین دوره جایزه زنان در علم، صبح سه شنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۶ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، با حضور خانم دكتر الهه حجازی مشاور وزير علوم در امور زنان و خانواده و دبير علمي جايزه زنان در علم و عضو شورای گروه ترويج علم مركز تحقيقات سياست علمي كشور،  خانم دكتر اكرم قديمی دبير اجرايي جايزه زنان در علم، مدير گروه ترويج علم و رئيس انجمن ترويج علم ايران و تعدادی از اعضای شورای سياستگذاری جايزه زنان در علم، در جمع خبرنگاران رسانه­ های ارتباط جمعی اعلام شد.

6. ۲۳ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

با آن که دو سوم کشورهای آفریقایی سیاست ها و استراتژی هایی برای گسترش علم، تکنولوژی و نوآوری در پیش گرفته اند، ظرفیت نهادهای آموزش عالی این قاره و مراکز تحقیقاتی مرتبط با آنها که لازمه تحقق این سیاست هاست، همچنان پایین باقی مانده است.

این پیام و چکیده «گزارش سال ۲۰۱۷ ظرفیت های آفریقا» است که شرح آن در نشریه هرالد، چاپ زیمبابوه منتشر شد.

این گزارش توسط بنیاد ظرفیت سازی آفریقا مستقر در زیمبابوه تهیه شده است و در جریان همایش وزرای کشورهای عضو کمیسیون اتحادیه آفریقا و کمیسیون اقتصادی آفریقا وابسته به سازمان ملل در اواخر مارس در داکار، پایتخت سنگال مورد بررسی جدی قرار گرفت.

7. ۲۳ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در آمریکا سه میلیون دلار از بنیاد علوم ملی این کشور دریافت می‌کند تا از طریق برنامه جدیدی، به آموزش نسل جدیدی از دانشمندان علوم دریایی بپردازد، برنامه‌ای که بر اساس الگویی جدید اجرا خواهد شد و هدف آن، تلفیق علم و سیاست‌گذاری در امور مربوط به دریاها و منابع دریایی است.

8. ۲۲ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

نشست خبری اولین جایزه زنان در علم، سه شنبه ۲۴ مرداد ساعت ۸ تا ۱۰ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در این نشست ، دکتر اکرم قدیمی دبیر گروه ترویج علم این مرکز و دبیر انجمن ترویج علم ایران به تشریح  جزییات برنامه های این رویداد علمی خواهد پرداخت.

روابط عمومی مرکز از همه خبرنگاران و رسانه نگارهای حوزه علم و فناوری دعوت کرده است در این نشست حضور یایند.

اولین جایزه زنان در علم به زنانی اعطا می‌شود که سهم به‌سزایی در پیشبرد علم در حوزه تخصصی فعالیت خود داشته باشند.

9. ۲۱ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، عصر روز چهارشنبه هجدهم مردادماه ۱۳۹۶ ، چهارمین جلسه کارگاه آموزشی "ابزارهای متداول آینده پژوهی" با حضور کارشناسان مناطق ویژه علم و فناوری استان های تبریز، خراسان، یزد و اصفهان، در سالن جلسه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. دکتر سعید خزایی، عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) مدرس این دوره بود.

در شروع جلسه، دکتر خزایی به بیان خلاصه مطالب قبل پرداخت و آینده پژوهی را این گونه تعریف کرد: در استراتژی آینده پژوهی، مدیریت و دانش های شبیه به این، از علم تصمیم و چگونگی تصمیم گیری صحبت می شود.

10. ۲۱ مرداد ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور چهارمین جلسه کارگاه آموزشی "روش تحقیق" با حضور کارشناسان مناطق ویژه علم و فناوری استان های تبریز، خراسان، یزد و اصفهان، روز چهارشنبه هجدهم مرداد ماه ۱۳۹۶ در سالن جلسه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک