Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۴ آوریل ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکترامیرهوشنگ حیدری، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره اتفاقات پیش‌بینی نشده‌ای که در سال ۹۸ رخ داد و دانشگاه‌ها را به تعطیلی کشاند، اظهار کرد: سال ۹۸، سال اتفاق و رخداد بود؛ اما متأسفانه به نظر می‌رسد همچنان بنایی نداریم از اتفاقات و وقایع پیش آمده، آموزه‌ها و یافته‌هایی داشته باشیم و از رخدادها عبور می‌کنیم.

2. ۲۵ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، به منظور پیشگیری از انتشار و ابتلا به  ویروس کرونا، همایش روز جهانی آینده لغو و زمان برگزاری آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

3. ۲۳ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به منظور سیاست‌گذاری مناسب در حوزه علم، فناوری و نوآوری، شناخت جامع و دقیق از ظرفیت­‌ها و توانمندی­‌های کشور به‌ویژه شناخت ظرفیت متخصصان، پژوهشگران و اعضای هیئت علمی دانشگاه­‌ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی ضروری است.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در این راستا این مرکز به عنوان بازوی فکری و تخصصی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به ایجاد سامانه اطلاعاتی از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و نخبگان، "شبکه علمی متخصصان" کرده است.

4. ۲۳ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، به منظور پیشگیری از انتشار و ابتلا به  ویروس کرونا، نشست تخصصی نقش آیین نامه های پژوهشی در جهت دهی اقدامات پژوهشی کشور: فرصت ها و چالش ها لغو و زمان برگزاری آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

5. ۲۱ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

کرسی یونسکو در ترویج علم هم‌زمان با روز جهانی زنان در علم و با هدف ساده‌سازی علم برای عموم مردم، نخستین رویداد گفتمان پیشرو علمی (گپ): ایده‌ها و تجربه‌های زنان در علم و فناوری را دوشنبه ۲۸ بهمن ماه در محل دانشگاه الزهرا برگزار کرد.

6. ۱۹ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی نقد فیلم IN TIMEبه همت گروه آینده پژوهی این مرکز برگزار شد.

7. ۱۹ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی نقش آیین نامه های پژوهشی در جهت دهی اقدامات پژوهشی کشور: فرصت ها و چالش ها  به همت گروه علم سنجی این مرکز برگزار میشود. این نشست روز سه شنبه ۶ اسفند ماه ساعت ۱۴ الی ۱۶ با سخنرانی دکتر پیام کبیری، رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی، سرپرست گروه علم سنجی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر المیرا جنوی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور درمحل این مرکز  برگزار خواهد شد.

8. ۱۹ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، یکصد و ششمین گردهمایی ادواری معاونین و مدیران اداری و مالی پژوهشگاه ها و مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی این مرکز روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۸ برگزار شد. در این جلسه موضوعات مربوط به تخصیص بودجه سال ۹۸، لایحه و اعتبارات بودجه ۹۹ و عضویت مراکز در سامانه های قانون برنامه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

9. ۱۸ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

کرسی یونسکو در ترویج علم همزمان با روز جهانی زنان در علم و با هدف ساده سازی علم برای عموم مردم، نخستین رویداد گفتمان پیشرو علمی (گپ): ایده ها و تجربه های زنان در علم و فناوری را دوشنبه ۲۸ بهمن ماه در محل دانشگاه الزهرا برگزار کرد.

10. ۱۲ فوریه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی نقد فیلم  IN TIMEبه همت گروه آینده پژوهی  این مرکز برگزار میشود. این نشست روز شنبه ۲۶ بهمن ماه ساعت ۱۶ الی ۱۸ با حضور دکتر امیر هوشنگ حیدری، سرپرست گروه آینده پژوهی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر فاطمه شاهرودی، عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دکتر مهدی مطهرنیا، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم و ساناز با حجب قدسی، محقق پژوهش هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک