Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۶ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

سمینار دو روزه جامعه­شناسان ایرانی و حوزه عمومی، با همکاری گروه «جامعه‌شناسی معرفت» انجمن جامعه­شناسی ایران و گروه پژوهشی «علم و جامعه» مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در روزهای سه شنبه بیستم و چهارشنبه بیست و یکم آذر ۱۳۹۷ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این سمینار دکتر اکرم قدیمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، ضمن گرامی­داشت یاد مرحوم دکتر قانعی‌راد به سابقه همکاری آن مرکز با انجمن جامعه­شناسی اشاره کرد و آمادگی مرکز را برای برگزاری نشست­های مربوط به گسترش علم در حوزه عمومی اعلام نمود.

2. ۲۵ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

نشست سیاست‌های سند آمایش آموزش عالی و تاثیر آن بر توسعه علم، فناوری و نوآوری در کشور با هدف بررسی ضروری بودن یا نبودن این سند و ویژگی‌های آن به همت مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

3. ۲۵ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

نشست بررسی موضوع "آینده و امکان تولید اشیا فیزیکی در ایران"، از سلسله نشست‌های میز مطالعات اجتماعی علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست‌ علمی کشور، با سخنرانی دکتر حامد کیا، پژوهشگر در زمینه سیاست‌گذاری فرهنگی و مدرس مطالعات فرهنگی در دانشگاه هنر و سوره، در مرکز برگزار شد.

دکتر کیا در ابتدای این نشست با بیان اینکه قسمت اعظم دغدغه‌های وی، علم و شکل‌گیری دانش است، گفت: یکی از مسائلی که پیرامون علم و دانش وجود دارد خروجی آنهاست. این خروجی‌ها که همان محصولات علمی در قالب اشیا هستند، یک سیر تحول بسیار گسترده‌ای دارند که در ایران به طور جدی به آن پرداخته نشده است.

4. ۲۰ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع می‌رساند مراسم رونمایی از کتاب "اطلس پیچیدگی اقتصادی، نقشه راه شکوفایی"، نوشته دکتر بهروز شاهمرادی، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی اقتصاد علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز دوشنبه ۲۶ آذرماه ۱۳۹۷ برگزار می‌شود. این مراسم در سالن روزبه مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، واقع در خيابان كارگر شمالی، روبروی پارک لاله، ساختمان ۱۲۰۴ساعت ۱۵ شروع خواهد شد.

5. ۱۸ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری برگزار می کند:

"پنل سیاست های سند آمایش آموزش عالی و تاثیرات آن بر توسعه علم، فناوری و نوآوری در کشور"
    چهارشنبه ۲۱ آذرماه ساعت ۱۵:۳۰ سالن علامه طباطبائی دانشگاه شهید بهشتی

6. ۱۴ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

جلسه هیأت تحریریه نشریه رهیافت، امروز ۱۴ آذرماه ۱۳۹۷ با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مدیر مسئول نشریه، دکتر اکرم قدیمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و سردبیر نشریه، دکتر سمیه کریمی‌زاده، مدیر اجرایی نشریه و برخی از اعضای هیأت تحریریه آن، با هدف بررسی شیوه‌نامه تدوین مقالات، شیوه‌نامه ارزیابی مقالات و مقالات رسیده و بحث و بررسی در مورد نمایه‌سازی نشریه در مرکز برگزار شد.

7. ۱۴ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع می‌رساند، نشست "جامعه‌شناسان ایرانی و حوزه عمومی، تجربه‌هایی از پیوند دانش و جامعه" روز سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۲۱ آذرماه ۱۳۹۷، به همت مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و با همکاری انجمن جامعه‌شناسی ایران برگزار می‌شود.

زمان: ساعت ۱۴ تا ۱۸
    مکان: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

8. ۱۳ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

با وجود تلاش­‌های فراوان، متاسفانه دستاوردهای دانشگاه‌­ها و مراکز علمی، پژوهشی و فناوری برای جامعه و ذی­نفعان به خوبی معرفی نشده است. بی‌شک عدم ترویج مؤثر این دستاوردها در زمان‌ها و موقعیت­‌هایی موجب تضعیف دانشگاه­‌ها و مراکز علمی و پژوهشی در اذهان عمومی جامعه و چه بسا تصمیم‌سازی‌‌های کلان و مهم در کشور خواهد شد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای رفع این چالش مهم، در دوره جدید فعالیت خود سعی می‌کند به ترویج و نشر دستاوردهای دانشگاه­‌ها و مراکز علمی، پژوهشی و فناوری به شکلی حرفه‌ای و تأثیرگذار بپردازد.

9. ۱۰ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مراسم تودیع و تکریم دکتر ناصر باقری‌مقدم، سرپرست سابق معاونت پژوهش و فناوری مرکز و معارفه دکتر اکرم قدیمی، سرپرست جدید این معاونت، صبح امروز در مرکز برگزار شد.

در این مراسم که اعضای هیأت علمی مرکز حضور داشتند، رئیس مرکز با تقدیر از فعالیت‌های دکتر باقری‌مقدم گفت: ایشان در این مدت با تلاش، علاقمندی و توانمندی بسیار، فعالیت‌های ارزشمندی را انجام دادند.

وی افزود: از خانم دکتر قدیمی بابت پذیرش این مسئولیت، با وجود دیگر وظایف مختلفی که بر عهده ایشان است نیز سپاسگزارم.

10. ۶ آذر ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع می‌رساند تاریخ برگزاری همایش تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ و مهلت ارسال چکیده تا ۱۰ دی ماه تمدید شد.

فراخوان دریافت خلاصه مقاله برای همایش ملی

تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی: ضرورت، مبانی و راهکارها

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک