Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۳ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم بزرگداشت زنده‌یاد دکتر محمدامین قانعی‌راد روز شنبه ۲ تیرماه ۱۳۹۷ در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، با همکاری این سازمان، انجمن جامعه‌شناسی ایران، انجمن ارتباطات و مطالعات فرهنگی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

در این مراسم دکتر اشرف بروجردی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، دکتر شهیندخت مولاووردی، دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی و دکتر رضا داوری اردکانی، رئیس فرهنگستان علوم، و برخی از استادان، دوستان و خانواده آن جامعه‌شناس فقید حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند.

2. ۱ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مرکز یادگیری LILLIAD دانشگاه لیل فرانسه، کنفرانس سه روزه LIBER را از تاریخ ۱۳ تا ۱۵ تیر (۴ تا ۶ جولای)، با هدف شناسایی ضروری‌ترین نیازهای کتابخانه‌های تحقیقاتی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات و ایده‌هایی برای رسیدگی به این نیازها، برگزار می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

3. ۳۰ خرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

کنفرانس بین‌المللی (Interdisciplinary Studies for Leveraging Innovation (ISLI، با هدف جستجو کردن و تعمق بخشیدن شناخت فرصت‌های نوآوری که به صورت بالقوه هستند و از طریق شبکه‌های همکاری ایجاد می‌شوند، چهاردهم و پانزدهم تیر ۱۳۹۷ (۲۸ و ۲۹ ژوئن ۲۰۱۸) در شهر توکیو برگزار می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر به وبسایت زیر مراجعه کنید:

4. ۳۰ خرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

وبینار "عصر جدید تجارت" توسط موسسه آینده‌پژوهی کپنهاگ با تمرکز بر روندهای مهمی که باید توسط تصمیم‌گیران در تمام صنایع و سازمان‌ها در نظر گرفته شود، برگزار می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

5. ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم بزرگداشت علمی و معرفتی آیت‌الله دکتر احمد احمدی روز دوشنبه ۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۷ به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با حضور آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، محقق اسلامی و رئیس پژوهشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، پژوهشگر فلسفه دین و رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه، دکتر غلامرضا اعوانی، فیلسوف و استاد سابق گروه فلسفه دانشگاه شهید بهشتی، ‌دکتر غلامعلی حداد عادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی،‌ دکتر نجفقلی حبیبی، پژوهشگر فلسفه اسلامی و عضو هیئت امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی، دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

6. ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم تودیع و تشییع پیکر پاک مرحوم دکتر محمدامین قانعی‌راد، امروز یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷، از مرکز تحقیقات سیاست‌ علمی کشور آغاز و در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

در مراسم تودیع که با سخنرانی دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز، همراه بود، دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و خانواده آن مرحوم نیز حضور داشتند.

دکتر احمدی پیام تسلیت خود را به شرح زیر قرائت کرد:

انالله و اناالیه راجعون

بسیار سخت است اما باید تسلیت بگوییم.

7. ۲۶ خرداد ۱۳۹۷

بسم الله الرحمن الرحیم

با نهایت تأسف و اندوه درگذشت استاد برجسته مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و جامعه شناس فرهیخته، جناب آقای دکتر سید محمدامین قانعی‌راد را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور تسلیت عرض می‌نمایم. دکتر قانعی‌راد از معدود کسانی بود که حقیقتاً نگران آینده فرهنگی و علمی کشور بود و نسبت به مسائل روز مسئولانه، نقادانه و دردمندانه می‌نگریست.

8. ۲۵ خرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع می رساند مراسم تشییع پیکر مرحوم مغفور دکتر سید محمدامین قانعی‌راد روز یکشنبه ۲۷ خرداد ماه رأس ساعت ۸.۳۰ صبح از محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور (آدرس: ملاصدرا، شیرازی جنوبی، خیابان سهیل) به سمت دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران (پل گیشا، جنب دانشگاه تربیت مدرس) برگزار می شود.

9. ۲۵ خرداد ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

دکتر منصور غلامی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، در پیامی درگذشت دکتر محمد امین قانعی راد، استاد جامعه‌شناسی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم متن پیام دکتر منصور غلامی به شرح زیر است:

10. ۲۵ خرداد ۱۳۹۷

بازگشت همه به سوی اوست

استاد برجسته مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، جامعه شناس متعهد و فرزانه دارفانی را وداع گفت و رخ در نقاب خاک کشید؛ جامعه علمی کشور، قاطبه دانشگاهیان و محققان در این فقدان بزرگ عمیقاً متأثر و اندوهگین گردید. مصیبت از دست دادن این نظریه پرداز شهیر را به همه دانشگاهیان، پژوهشگران، همکاران، دانشجویان و خانواده سوگوار این استاد فقید تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای روح بلندش آرامش و رحمت واسعه الهی مسئلت داریم.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک