به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست جایگاه سیاستگذاری علم و فناوری در توسعه و نگهداشت اقلیم ایران از سلسله نشست های هفته ترویج علم در سالن اجتماعات مرحوم دکتر قانعی راد برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر آرش موسوی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در حوزه مسائل زیست محیطی و نسبت آنها با سیاستگذاری به سخنرانی پرداخت. وی ضمن اشاره به اینکه پدیده های اجتماعی حاصل جمع انتخاب های عاقلانه و هدفمند افراد است گفت: افراد جامعه عموما تمایل به ترک همکاری دارند و از آنجا که مسائل زیست محیطی عموما ماهیت انتخاب جمعی دارد نفع جامعه در مقابل نفع افراد قرار می گیرد. وی در ادامه افزود: برای حل این مشکل نیاز به اجبار یا فشار از بیرون داریم که دولت با وضع قوانینی می تواند به حل مشکلات کمک کند. دکتر موسوی به اهمیت اخلاق در جامعه نیز اشاره کرد و اخلاق فردی را از دیگر موارد مهم در حل مشکلات زیست محیطی دانست.

دکتر رضا نقی زاده، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نیز با مطرح کردن چند مورد کاربردی بر اهمیت سیاستگذاری علم و فناوری در تصمیم گیری های مهم کشور تاکید کرد.

*فایل صوتی سخنرانی در بخش پادکست ها بارگزاری شده است*