Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
پیام نور خراسان جنوبی/بیرجند
دانشکده/ گروه:
علوم تربیتی
سطح اجرا:
استانی
نام سازمان متقاضی:
اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی(حراست کل)
نام مجری و همکاران:
مجری : فرشته اسدزاده
همکاران: محمد اکبری آواز، هادی غلامرضایی
درآمد قراردادها/ درآمد صنعتی:
۱۲۰۰۰۰۰۰۰ ریال
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
دانش آموزان به دلیل داشتن ویژگی‌هایی از قبیل هیجان‌طلبی، خطرپذیري و تحریک‌پذیری، فقدان توانایی‌ها و مهارت هاي زندگي و اجتماعي لازم براي مواجهه صحيح و پويا با محيط اجتماعي و وابستگی‌شان به بزرگسالان و والدين در رفع نيازها و طي كردن مراحل رشد و تكامل خود، بيشتر از ساير گروه‌ها در معرض آسیب‌پذیری در جامعه قرار دارند. دامنه این آسیب ها ممکن است از مسائل و مشکلات معمول در بین نوجوانان همچون اختلافات خانوادگی، مشکلات تحصیلی، بی انضباطی تا مسائل جدی و مهم نظیر بزهکاری ها، اختلالات روان پزشکی، سوءمصرف مواد و خودکشی گسترش یافته باشد که از آن تحت عنوان شیوع رفتارهای پرخطر یاد می شود (تاش و سیمونز ، ۲۰۰۷؛ نقل از مرادی، ۱۳۹۰). رفتارهاي پرخطر به هرگونه رفتار مداومی اطلاق می شود كه اثرات نامطلوبي بر رشد همه‌جانبه و سلامتي افراد دارد و مي‌تواند مانع موفقیت‌ها و رشد گردد اين رفتارها (مانند دعوا كردن) مي‌تواند منجر به صدمات فيزيكي شده و يا رفتارهايي كه اثرات منفي فزاينده (مانند سوءمصرف مواد) دارند را شامل گردد (رشید، ۱۳۹۴). با توجه به موارد فوق و شرايط خاص جغرافيايي، اجتماعي و فرهنگي استان خراسان جنوبی، هدف پژوهش حاضر بررسی میزان شیوع رفتارهاي پرخطر در بین دانش آموزان دوره متوسطه استان خراسان جنوبی می باشد. به این منظور ۶۰۰ دانش آموز به عنوان نمونه از سراسر استان انتخاب و مورد آزمون قرار گرفتند....

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک