Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

تاثير شرايط عمليات توليد و ريزساختار فولاد هاي API 5L X52 و Grade B بر مقاومت به خوردگي تنشي سولفيدي (SSCC) و ترك القايي هيدروژني (HIC) لوله هاي انتقال نفت و گاز

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
دانشگاه صنعت نفت
دانشکده/ گروه:
نفت آبادان
سطح اجرا:
استانی
نام سازمان متقاضی:
گروه ملی صنعتی فولاد ایران
نام مجری و همکاران:
منصور فرزام، رضا بهادرانی ، مهدی حبابیان و کریم آلبوعلی
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
در این پژوهش فولادهای مورد استفاده در صنعت گاز و نفت مورد آزمایش خوردگی تنشی و ترک القایی هیدروژنی با رعایت استاندارد بین المللی NACE قرار گرفتند. لوله های HSLA با شماه هایX52 و Grade B در حالت عادی و حالت کوئنچ شده پس از آزمون با یکدیگر مقایسه شدند. مشخص شد که هر دو نوع در حالت عادی در برابر SSCC و HIC مقاومند اما پس از عملیات حرارتی کوئنچ هردو آلیاژ ترک SSCC را نشان دادند. البته آلیاژ Grade B کلا رفتار بهتری باتوجه به آزمون های EIS و غیره نشان داد.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک