Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
دانشگاه صنعت نفت
دانشکده/ گروه:
نفت اهواز
سطح اجرا:
منطقه‌ای
نام سازمان متقاضی:
شركت ملي صنايع پتروشيمي
نام مجری و همکاران:
دكتر رضا مسيبي بهبهاني و دكتر وحيد محبي
ضرورت، هدف و مهمترین دستاوردها:
ساخت كاتاليست بهينه SAPO-34 براي تبديل متانول به الفين هاي سبك
جوایز ملی و بین المللی:
همکاری با دانشگاه Birmingham انگلستان
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
دانشگاه صنعت نفت با دارا بودن راكتورهاي خاص براي فرايندMTO از پتانسيل خوبي در تحقيق و توسعه اين فرآيند برخوردار بود. اولين قدم در بومي سازي اين فرآيند، سنتز كاتاليست SAPO-34 بود. در اين پروژه با سنتز كاتاليست اين فرآيند و انجام آزمايشات ابتدايي ميزان كك گرفتن و تست فعاليت در راكتور بستر ثابت، راه براي تست نهايي كاتاليست سنتز شده در شرايط واقعي (صنعتي) در راكتور بستر سيال، هموار شد. با بررسي¬هاي بعمل آمده بر روي بازار جهاني و ميزان توليد متانول، كشورمان در آينده نه چندان دور با بحران فروش اين محصول مواجه خواهد شد، زيرا چين كه عمده خريدار ما است درصدد توليد متانول از زغال سنگ مي¬باشد و با توجه به حجم بالاي توليد متانول بايستي براي حل اين مشكل هر چه سريع¬تر اقدام نمود. از سويي كاربرد بالاي الفين¬هاي سبك و عدم رفع نياز اتيلن مصرفي پتروشيمي¬هاي كشور با استفاده از روش قديمي كوره الفيني، جايگزين كردن يك روش جديد و اقتصادي براي توليد اتيلن ضروري است و فرآيند MTO (تبديل متانول به الفين¬هاي سبك به خصوص اتيلن) راه حل اين مشكل است.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک