Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

سنتز ماده موثره دارویی فرتیرلین استات جهت کنترل باروری دام

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی پژوهشکده شیمی پپتید
دانشکده/ گروه:
شیمی
سطح اجرا:
ملی
نام سازمان متقاضی:
دفتر طرح های صنایع نوین- وزارت صنعت،معدن و تجارت
نام مجری و همکاران:
مجری: سعید بلالایی
همکاران: سعید رعیتی، علی نیکبخت، ، سرور رمضانپور، زهرا بیگدلی ، فرهاد گل محمدی
ضرورت، هدف و مهمترین دستاوردها:
انجام این طرح در راستای نیاز جامعه و صنعت دارویی- دامی کشور می باشد. تعدادی از فارغ التحصیلان در شرکت دانش بنیان کیمیا پژوه درسا مشغول به کار شده اند. دانش فنی تهیه ماده موثره دارویی فرتیرلین استات
درآمد قراردادها/ درآمد صنعتی:
مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار پژوهشی از طرف وزارت صنعت معدن و تجارت
جوایز ملی و بین المللی:
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
داروهای نوین پپتیدی دارای گستره درمانی بالایی هستند و این خانواده از ترکیبات وارداتی هستند. ارائه دانش فنی تهیه این دسته از ترکیبات به عنوان یک نیاز جدی در کشور مطرح می باشد. ماده موثره دارویی فرتیرلین استات به عنوان آنالوگGnRH با قابلیت بالا بردن باروری دام ها از طریق افزایش تخمک گذاری و افزایش احتمال لقاح به عنوان داروی موثر برای بالا بردن قدرت باروری در آمریکا و بسیاری از کشورهای دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. این ترکیب در سازمان دامپزشکی کشور ثبت شده و توسط شرکت داروسازی نصر ( خراسان رضوی) عرضه می شود. مقدار ۲۵ گرم از ترکیب مورد نظر پس از سنتز و خالص سازی در اختیار این شرکت قرار داده و برای تهیه فرم نهایی دارو نیز مورد استفاده قرار گرفت. دانش فنی سنتز و خالص سازی این ترکیب و با راستی آزمایی روش در اختیار است.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک