Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

طراحی و تولید سیستم کنترلر هوشند ویلچر برقی و نیز سیستم های کنترلر و درایو اسکوتر برقی و پله پیمای الکتریکی

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشکده/ گروه:
مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سطح اجرا:
ملی
نام مجری و همکاران:
شرکت فناوری هوشمند میکائیل همکاران: سید وحید هاشمی نجف آبادی – حمید شاکری ساری – مهدی حبیبی
ضرورت، هدف و مهمترین دستاوردها:
در طی سالها نیاز سنجی از کاربران تجهیزات توانبخشی و انجام پشتیبانی فنی شرکتهای مختلف و همچنین تعمیرات تخصصی برای کاربران این نوع محصول، تیم سازنده با نیازها و مشکلاتی که کاربران در این حیطه دارند کاملا آشنا شده و سعی در ایجاد راه حل های هوشمند برای پاسخگویی به آنها نموده است. مهمترین نیازهای دیده شده را می توان در سه مورد زیر خلاصه نمود: ۱)نبود تولید کننده داخلی و حتی منطقه ای برای سیستمهای الکترونیکی و کنترلی ادوات توانبخشی مثل ویلچر برقی ۲)میسر نبودن انجام تنظیمات ابتدایی روی محصولات موجود در بازار بدون مراجعه به نمایندگی شرکت های عرضه کننده ۳)با توجه به سطح مالی ضعیف اغلب کاربران اینگونه محصولات در کشورهای در حال توسعه، وجود زیرساختی برای فروش اقساطی این محصولات کاملا ضروری به نظر می رسید. به کمک محصول طراحی شده توسط شرکت فناوری هوشمند میکائیل هر سه نیاز بالا به خوبی پوشش داده می شود.
درآمد قراردادها/ درآمد صنعتی:
تولید و فروش محدود کنترلر ویلچر برقی به کاربران ویلچر برقی
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
طرح فوق شامل محصول الکترونیکی درایو و کنترلر ویلچربرقی است که قابلیت نصب بر انواع ویلچرهای برقی مورد استفاده برای افراد دارای معلولیت (که توانایی حرکت یک انگشت جهت کنترل اهرم جویستیک داشته باشند) را دارد. لازم به ذکر است بخش پیشرفته و پیچیده در یک ویلچر برقی، «سیستم درایو و کنترلر» است که همه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ویلچر برقی نیاز به تهیه این سیستم دارند. وجه تمایز و برتری این محصول نسبت به نمونه های جهانی طراحی زیرساخت کد فعالسازی در بخش نرم افزاری دستگاه است که باعث شده کاربر بدون نیاز به مراجعه به محل نمایندگی، بسیاری از تنظیمات مورد نیاز خود را به سادگی در منزل انجام دهد و همچنین قابلیت فروش اقساطی بدون نیاز به ضمانتهای بانکی مرسوم را داشته باشد.
سال اجرای پروژه:
۹۲-۹۷

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک