Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

طراحی و پیاده سازی یک سیستم آنی هشدار تغییر شکل بر پایه مشاهدات سیستم GPS

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دانشکده/ گروه:
مهندسی نقشه برداری/ ژئودزی
سطح اجرا:
ملی
نام سازمان متقاضی:
سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح کشور
نام مجری و همکاران:
دکتر مسعود مشهدی حسینعلی
ضرورت، هدف و مهمترین دستاوردها:
با استفاده از این سامانه نه تنها می توان حرکات پوسته زمین در رزلوشن زمانی از روزانه تا نیم ساعته را تحت پایش قرارداد، بلکه با استفاده از آن امکان پایش تغییرات چگالی الکترونی در لایه یونوسفر و تغییرات بخار آب در لایه تروپوسفر وجود دارد. علاوه بر این، از آنجا که از سیستم های GNSS می توان به عنوان ابزاری برای انتقال بسیار دقیق زمان استفاده کرد، این سامانه از کارایی لازم در طراحی و اجرای شبکه دقیق انتقال زمان کشور نیز برخوردار است. با توجه به اهمیت مطالعات ژئودینامیک در توسعه صنایع زیر بنایی نظیر ساخت نیروگاه های اتمی و سایت های هسته ای، این سامانه نه تنها می تواند اطلاعات پایه طراحی مورد نیاز در چنین پروژه هایی را در اختیار گذارد بلکه با استفاده از آن می توان اطلاعات تکمیلی مورد نیاز در تفسیر ناهنجاری های ژئوفیزیکی و زمین شناسی مشاهده شده در بخش مطالعاتی اجرای چنین پروژه هایی را جمع آوری کرد.
درآمد قراردادها/ درآمد صنعتی:
۳ میلیارد ریال
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
سامانه پایش نزدیک به آنی حرکات یا تغییرات پوسته، جو و سازه های مهندسی، محصول پروژه ای پژوهشی است که در گروه ژئودزی دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و به سفارش سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح کشور به انجام رسید. این سامانه کاملاً خودکار بر مبنای مشاهدات سیستم های تعیین موقعیت و ناوبری ماهواره ای (GNSS) نظیر سیستم تعیین موقعیت جهانی (GPS) طراحی و اجرا شده است. از این سامانه می توان بای پایش تغییرات یا حرکات پوسته، تغییرات میزان بخار آب موجود در جو و یا تغییرات چگالی الکترونی در لایه یونوسفر از جو استفاده کرد. این سامانه متشکل از مجموعه ای از سنسور ها، بستر مخابراتی مناسب، مرکز پردازش و مرکز پایشی است که تغییرات پارامترهای مورد نظر نظیر حرکات پوسته زمین در آن مرکز کنترل می گردد. مرکز پایش مجهز به یک سامانه هشدار تغییرات است. در نسخه حال حاضر این سامانه، بخش هشدار اطلاعات را به صورت برخط در اختیار کاربران و مدیران بحران قرار می دهد.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک