Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

مهندسی مجدد فرآیندهای مدیریت پروژه سازمانی

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
دانشگاه پیام نور خوزستان
دانشکده/ گروه:
مرکز آبادان
سطح اجرا:
استانی
نام سازمان متقاضی:
شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان
نام مجری و همکاران:
مجری : سمیرا اسدی
همکار طرح : نسرین بلوچ رودباری
ضرورت، هدف و مهمترین دستاوردها:
فناوری اطلاعات در زمینه مدیریت پروژه سازمانی نقش بسزایی دارد و با پیاده سازی سامانه مدیریت پروژه سازمانی سیستم قادر خواهد بود به صورت اینترنتی/اینترانتی (بسته به سیاست های امنیتی سازمان) امور مرتبط با بروزرسانی فعالیت ها و ویرایش های مورد نیاز را انجام دهد. هسته اصلی این سیستم نرم افزار شیرپوینت بوده و مدیریت پروژه سازمانی (EPM) بر روی بستر شیرپوینت نصب می گردد. نظر به اجرای پروژه های صنعت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب خوزستان در سطح شهر و به جهت ایجاد کمترین آسیب و خسارت به زیرساخت های شهری و اختلال در ترافیک شهری ، ایجاد یک سیستم یکپارچه با بهره برداری ار فناوری اطلاعات و تکنولوژی های بروز و دارای پایه های محکم علمی در حوزه علم مدیریت پروژه و استانداردهای مرتبط با آن ، جهت مدیریت پروژه ها با هدف تکمیل پروژه ها در زمان، هزینه و کیفیت برنامه ریزی شده ، ضروری به نظر میرسد.
فاز فصلی:
فاز استقرار و پیاده سازی
درآمد قراردادها/ درآمد صنعتی:
۲.۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
امروزه در سراسر دنيا تغييرات انقلابي را با نام مهندسي مجدد مي شناسند ؛ مهندسي مجدد (BPR) روندي است كه در آن وظيفه‌هاي فعلي سازمان جاي خود را با فرايندهاي اصلي كسب‌وكار عوض می نماید. اجرای مهندسی مجدد در سازمان باعث ایجاد رویکرد فرایند گرایی در سازمان افزایش سطح کارایی و اثربخشب حذف بروکراسی و روال زائد ،ساده سازی فرآیند ها و افزایش سطح انعطاف پذیری ایجاد ساختار سازمانی مسطح ، کاهش هزینه های مستقیم و غیر مستقیم ، افزایش کیفیت خروجی کار ، افزایش سرعت عمل و مهارت های مدیران و پرسنل سلزمان، تغییرات مربوط به نقش های شخص، از شخص تحت‌نظارت به شخص صاحب‌اختیار ،تغییرات مربوط به آمادگی برای کار از آموزش به تحصیلات رسمی، تغییرات معیارهای عملکرد و پرداخت دستمزد از فعالیت به نتیجه فعالیت، تغییرات در مدیران ، از سرپرست به مربی که منتهی به اجرای استقرار دفتر pmo مطابق با استاندارد PMBOK استقرار سامانه EPM خواهد شد.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک