Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم (®TEBADERM)

شما اینجا هستید

نام دانشگاه/ مرکز:
شرکت طبا زیست پلیمر (تریتا)
سطح اجرا:
منطقه‌ای
نام مجری و همکاران:
شرکت دانش بنیان طبا زیست پلیمر (تریتا)
ضرورت، هدف و مهمترین دستاوردها:
با توجه به آمار بالای جامعه بیماران دیابتی و نیز زخمهای سوختگی، بستر و جراحام در میان مردم جامعه نیاز به پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم ( ®TEBADERM ) بسیار حیاتی میباشد. لذا با توجه به دارا بودن بالاترین کیفیت نسبت به نمونههای مشابه اروپایی و آمریکایی در کنار کاهش هزینهها به طور چشمگیری پاسلگوی نیاز جامعه میباشد. موارد استفاده: ۱ . انواع خراشها و بریدگیها ۲ . زخمهای دیابتی بدون عفونت ۳ . زخم بستر ۴. زخم سوختگی درجه ۱ و ۲ ۵ . زخمهای ناشی از شیردهی ۶ . زخم اگزوداتیو حاد و مزمن ۷ . زخمهای نروپاتیک ۸ . زخمهای ناشی از آرتریت روماتوئید ۹ . مناطو پیوندی پوست ۱۰ . زخمهای سیاهرگی و سرخرگی
جوایز ملی و بین المللی:
کسب عنوان اختراع برگزیده بنیاد ملی نلبگان کسب عنوان اختراع مورد تایید سازمان پهوهش های صنعتی کشور کسب تندیس شرکت دانش بنیان برتر در حوزه سلامت کسب عنوان شرکت دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کسب جواز High Tech از مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارم صنعت، معدن و تجارم
شرح مختصر طرح (در ۱۰ سطر):
شرکت طبا زیست پلیمر (تریتا) با شعار و هدف نوآوری در سلامت و با تکنولوژی درمان زخم با ساختار شبیه پوست انسان، قدم در راه تولید محصولی نوین و قدرتمند تحت عنوان پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم (®TEBADERM) گذاشت. در موضع زخم به دلیل از بین رفتن سد دفاعی پوست و هم چنین حضور سایتوکایینهای التهابی، بافت آسیب دیده وبافتهای عمقی بسیار تحریک پذیر و حساس بوده در نتیجه ا ستفاده از مواد اولیه ای که بالاترین کیفیت و حداقل تحریک پوستی و آلرژی را تضمین کنند و هیچ گونه آسیبی به بافت های عمقی وارد نکنند، یک اصل اساسی محسوب می شود. لذا برای دستتتیابی به این مهم، محققین طبا زیست پلیمر (تریتا) پس از ۸ سال تحقیق و و پژوهش با بررسی تعداد زیادی ازگزینه ها و انجام آزمایشات مختلف ، محصولات treetta را بر پایه پلیمرهای زیست سازگاری تولید کرده اند که سازگاری زیادی با بدن انسان دارند و این امر از بروز حساسیت و واکنش های پوستی ممانعت می کند. از این بین پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم ( ®TEBADERM ) به عنوان محصوت اصلی شرکت برای اولین بار طراحی و تولید شده است که با توجه به فرمولاسیون منحصر به فرد نسبت به پانسمان های سنتی، تحولی شگرف در عرصه ترمیم زخم ایجاد کرده است. شایان ذکر است پانسمان ماتریکس کلاژن طبادرم ( ®TEBADERM ) تحت شرایط GMP و طبق استتتانداردهای ISO 13485 ،ISO9001 و FDA-QSR در مقیاس صنعتی تولید میگردد.
کلیپ تصویری:
سال اجرای پروژه:
۹۲-۹۷

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک